Πολιτική

Αναχώρησε εσπευσμένα από το Ηράκλειο ο Τόσκας – “Δεν θα το ανεχτούμε”

Εσπευσμένα αναχώρησε από το Ηράκλειο για την Αθήνα ο Νίκος Τόσκας, μετά την επίθεση που σημειώθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, το απόγευμα της Δευτέρας (06.11.2017).

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε επισκεφθεί το Ηράκλειο με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία για την Οδική Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Τόσκας δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον κάλεσε στην Αθήνα ζητώντας «άμεση διαλεύκανση» της υπόθεσης με την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Γίνονται όλες οι αναγκαίες ενέργειες για να εντοπιστούν, τόσο οι δράστες όσο και όποιοι πιθανόν κρύβονται από πίσω», δήλωσε ο κ. Τόσκας και συμπλήρωσε: «Δεν θα ανεχτούμε από κανέναν να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων της αστυνομίας και των απλών πολιτών».

Με πληροφορίες από Cretapost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες