Πολιτική

Ανδρουλάκης: «Η σκέψη μας είναι στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας»

Τη συμπαράστασή του στα θύματα και όσους δοκιμάζονται από τον σεισμό στη Τουρκία εξέφρασε σήμερα (06.02.2023) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Η σκέψη μας είναι στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό των 7,9 Ρίχτερ, καθώς και στις οικογένειες των θυμάτων» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το «μπιφ» Παύλου Μαρινάκη - «Ριζοσπάστη» και η ερώτηση της ΕΦΣΥΝ που δεν απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Ο χρόνος είναι περιορισμένος»
Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου του πρωθυπουργού, ωστόσο, ακούστηκε δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη να λέει ότι «για τρίτη χρονιά ο Ριζοσπάστης αποκλείεται, διαμαρτυρόμαστε εντόνως»
Κυριάκος Μητσοτάκης
3