Πολιτική

Αντί για Θεσσαλονίκη με τον Μητσοτάκη, σπίτι και… καραντίνα για Γεωργιάδη και Παπαθανάση

Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρεθεί ενόψει της ΔΕΘ. Αλλά ο κορονοϊός, όταν εκείνοι έκαναν σχέδια, τους… έβλεπε και γέλαγε.

Ο υπουργός και ο αναπληρωτής του δεν θα πάνε στη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα, Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης θα πάνε ο καθένας σπίτι του και θα περιμένει να μάθει αν είναι θετικός στον κορονοϊό ή όχι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Λίγα λεπτά πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη και ενώ, όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον πρωθυπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες (02.09.2020) στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Έτσι, ακολουθώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης, αντί να φύγουν για Θεσσαλονίκη, έφυγαν για τα σπίτια τους όπου θα «μπουν» σε… καραντίνα και θα μείνουν σε απομόνωση στο έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης