Πολιτική

“Αντίο” στο Μαξίμου από τον Στηβ Βρανάκης

Το τέλος μιας σχέσης που κράτησε έναν χρόνο ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (01.12.2020) το Μέγαρο Μαξίμου. Ο Στηβ Βρανάκης αποχωρεί από τη θέση που κατείχε έως σήμερα ως ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Ο Στηβ Βρανάκης ήταν επικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer – CCO) της κυβέρνησης αλλά η θητεία του, διάρκειας ενός έτους, ολοκληρώθηκε. 

“Ο Στηβ Βρανάκης και η ομάδα του στο Enterprise Greece, ένα επιτυχημένο μείγμα νέων επαγγελματιών και έμπειρων ειδικών, παρέδωσαν με επιτυχία τη στρατηγική, το επικοινωνιακό αφήγημα, το branding και τον πλήρη οδηγό εφαρμογής μαζί με τα βασικά εργαλεία για την επανατοποθέτηση της εικόνας της χώρας (Repositioning Greece) που θα παρουσιαστεί αργότερα το 2021 λόγω της συγκυρίας με την πανδημία του COVID-19”, αναφέρει η ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου.

vranakis

Αλλά αφού η αποστολή… εξετελέσθη, ο Στηβ Βρανάκης αποδεσμεύεται από σήμερα και επιστρέφει στον ιδιωτικό τομέα, τον οποίο είχε αφήσει για να γίνει σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού.  Ωστόσο, σε εθελοντική βάση και αμισθί θα συνεχίσει να κατέχει τον τίτλο του CCO για την Ελλάδα και θα συμβουλεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε θέματα που σχετίζονται με το δημιουργικό, το σχεδιασμό, το branding, την καινοτομία, την τεχνολογία και την αειφορία.

Η ελληνική κυβέρνηση ευχαρίστησε τον Στηβ Βρανάκης “για την εξαιρετικά πολύτιμη προσφορά του, ο οποίος αφήνοντας την υψηλόβαθμη θέση του στην Google ως Executive Creative Director και επικεφαλής του Google Creative Lab, υπηρέτησε την πατρίδα μας τόσο ως επικεφαλής του Repositioning Greece όσο και με την ενεργό συμμετοχή του σε άλλα σημαντικά έργα, όπως μεταξύ άλλων το GreeceFromHome και Greek Summer του Υπουργείου Τουρισμού, το Andros Sandbox του Υπουργείου Ενέργειας & Περιβάλλοντος, το Work from Crete και Work from Greece για την προσέλκυση «Ψηφιακών Νομάδων» στην Ελλάδα και το Grentry, αλλά και το προωθητικό βίντεο για τον ιστότοπο gov.gr”. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης