Πολιτική

Αντίστροφη μέτρηση για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου! Όλες οι λεπτομέρειες για το επιτελείο της

Μέσα στο Μάρτιο αναμένεται η ίδρυση του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το επιτελείο και το "στρατηγείο" της.

Σύμφωνα με τη “Real News”, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής επρόκειτο να ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματός της στις 8 Μαρτίου, ανήμερα της γιορτής της γυναίκας, κάτι που τελικά δεν επιτεύχθηκε.

Ωστόσο, η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μέσα στον μήνα. Το “στρατηγείο” της κ. Κωνσταντοπούλου βρίσκεται επί της οδού Αραχώβης, εκεί όπου διατηρεί και το δικηγορικό της γραφείο. Ανάμεσα στους στενούς συνεργάτες της είναι φυσικά η Ραχήλ Μακρή, ενώ παραμένει ερώτημα ποιοι άλλοι πρώην βουλευτές θα την ακολουθήσουν. 

Αγλαΐα Κυρίτση και Γιάννης Σταθάς, οι οποίοι έχουν φιλική σχέση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Νέος επιστημονικός συνεργάτης ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ζηκογιάννης και υπεύθυνη γραφείου Τύπου η δημοσιογράφος Στέλλα Κεμανετζή.

ΠΗΓΗ: REAL NEWS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΑΣΟΚ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στις εκλογές για τη νέα Κεντρική Επιτροπή – Ποιοι εκλέχθηκαν
Θεαματική είναι η πρωτιά του Συντονιστή της Ομάδας Προγράμματος, Λευτέρη Καρχιμάκη αλλά και ο τερματισμός του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Θανάση Γλαβίνα στη δεύτερη θέση
Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ