Πολιτική

Αντώνης Σαμαράς: Η υποκρισία και τα ψέματα οδηγούν σε πολιτική κατρακύλα

«Η υποκρισία και τα ψέματα οδηγούν σε πολιτική κατρακύλα και πρέπει να την αποφύγουμε πάση θυσία. Και μπορούμε να την αποφύγουμε»,

Νέες αιχμές με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών άφησε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρίσκεται σήμερα Κυριακή (2.2.25) στην Καλαμάτα για την γιορτή της Υπαπαντής.

«Σήμερα είναι μια χαρμόσυνη ημέρα σε δύσκολους όμως καιρούς. Η ατμόσφαιρα στην πολιτεία, στην κοινωνία, είναι πολύ βαριά. Οφείλω να πω ότι, το αίτημα για δικαιοσύνη και το αίτημα για να υπάρχει παντού η αλήθεια, ακούγεται παντού», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς κάνοντας έμμεση αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών.

«Η υποκρισία και τα ψέματα οδηγούν σε πολιτική κατρακύλα και πρέπει να την αποφύγουμε πάση θυσία. Και μπορούμε να την αποφύγουμε», υπογράμμισε.

«Χρόνια πολλά σε όλους», ευχήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
14