Πολιτική

Αντώνης Σκυλλάκος: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον δημοσιογράφο που έφυγε από τη ζωή

Εκτός από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του, ο θάνατος του Αντώνη Σκυλλάκου σόκαρε και τον πολιτικό κόσμο, που γνώριζε τον γνωστό δημοσιογράφο από την πορεία του στο χώρο.

Ο Αντώνης Σκυλλάκος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (04.11.2022) από επιπλοκές λοίμωξης. Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

«Ο Αντώνης Σκυλλάκος με μακρά πορεία στον δημοσιογραφικό στίβο, διακρίθηκε για τις τολμηρές ιδέες, την εντιμότητά του και την οξυδέρκεια της σκέψης του. Στη μεγάλη διαδρομή του πέρασε από επιτελικές θέσεις σε πολλά μεγάλα ΜΜΕ της χώρας, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ ΜΠΕ. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά του στη σύζυγό του Ευαγγελία Μπαλτατζή, την κόρη τους, καθώς και στους συναδέλφους και φίλους του Αντώνη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο δικό του μήνυμα, αναφέρει: «Με θλίψη αποχαιρετώ τον Αντώνη Σκυλλάκο, που υπηρέτησε με συνέπεια, εντιμότητα και ήθος τη δημοσιογραφία και ήταν πάντα στην πρωτοπορία των δημοκρατικών αγώνων. Πιστός στις αρχές της πολυφωνίας και της πολύπλευρης ενημέρωσης άφησε το ιδιαίτερο στίγμα του ως Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην τηλεόραση του Alpha, Διευθυντής στην εφημερίδα «Έθνος» και Διευθυντής Σύνταξης στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο και την κόρη του».

Συλλυπητήριο μήνυμα και από το ΚΚΕ: «Η πολύχρονη διαδρομή του, με υπεύθυνες θέσεις σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, χαρακτηρίστηκε από τη σεμνότητα και τον επαγγελματισμό που διέκριναν τον Αντώνη Σκυλλάκο. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, δημοσιογράφο Ευαγγελία Μπαλτατζή, την κόρη του και όλους τους οικείους του», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος».

Σε ανακοίνωσή του, επίσης, το ΜέΡΑ25 αναφέρει: «Αποχαιρετούμε με θλίψη τον δημοσιογράφο Αντώνη Σκυλλάκο, αναγνωρίζοντας και τιμώντας την επαγγελματική, δημοσιογραφική του πορεία και την προσωπική του διαδρομή. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη δημοσιογράφο σύζυγό του, την κόρη του, τους φίλους και τους οικείους του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 12
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 92
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11