Πολιτική

Απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία στο Μαξίμου για τις σφαίρες στον Κοτζιά

Με αιχμές "απάντησε" η Νέα Δημοκρατία στις κυβερνητικές πηγές πως δεν καταδίκασε τις απειλές στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και την επιστολή με τις σφαίρες που του έστειλαν άγνωστοι.

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τις απειλές κατά του υπουργού Εξωτερικών. Και αφήνει αιχμές πως η κυβέρνηση δεν καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται αλλά δείχνει ανοχή και διχάζει τους πολίτες.

Η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία

«Εν αντιθέσει με άλλους, είναι διαχρονικά αυταπόδεικτο ότι η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται.

Και προφανώς αυτό ισχύει και για τις απειλές εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών.

Κατά τα λοιπά, το ποιος δείχνει ανοχή στη βία και κυρίως ποιος εξακολουθεί να διχάζει τους Έλληνες, το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες».

Το Μαξίμου

«Μετά τις «σφαίρες για τους προδότες» που υποσχόταν η επικεφαλής ακροδεξιού κόμματος σε κάλεσμά της για το συλλαλητήριο της Κυριακής, σήμερα οι σφαίρες έφθασαν με απειλητικές επιστολές στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά», αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου.

Και συνεχίζει: «Η Νέα Δημοκρατία εδώ και δύο ημέρες δεν έχει βρει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τις φασιστικές απειλές.

Όσοι αγκαλιάζουν την ακροδεξιά, χαϊδεύουν τα αυτιά των μισαλλόδοξων πατριδοκάπηλων και επιχειρούν να διχάσουν τους Έλληνες, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε καταδίκη απ’ όλους!

Στο θέμα των απειλών που δέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητά απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν.

Οι απειλές που δέχτηκε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Αναμένουμε την κατηγορηματική καταδίκη της συγκεκριμένης ενέργειας από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Είναι ευθύνη όλων να μπει τέλος στο κλίμα όξυνσης που καλλιεργείται, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις που διεξάγει η κυβέρνηση για την ονομασία της πΓΔΜ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη: Οι 3 αποφάσεις για τα «γαλάζια» στελέχη που εμπλέκονται στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
«Ζωηρές» παραμένουν και οι εισηγήσεις για κάλπες μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο η εισήγηση που αυτή τη στιγμή φέρεται να «κερδίζει» περισσότερο «έδαφος» είναι οι κάλπες να στηθούν αμέσως μετά τη ΔΕΘ, το φθινόπωρο
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ 8
Ο Κώστας Σκρέκας ζήτησε την άμεση άρση της ασυλίας του από την Παρασκευή: «Δεν θα επιτρέψω η παραμικρή υπόνοια να πλήξει την παράταξη»
«Η πράξη μου υπαγορεύεται από την ανάγκη διασφάλισης της θεσμικής καθαρότητας και της πολιτικής αξιοπιστίας της παράταξης» αναφέρει ο Κώστας Σκρέκας
Κώστας Σκρέκας
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας, Κεφαλογιάννης και Σκρέκας ζητούν άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας και αρνούνται κάθε εμπλοκή
Τόσο οι πρώην υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας, όσο και ο πρώην Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ζητούν την πλήρη διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη των υποθέσεων που τους αφορούν
Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κώστας Σκρέκας 21
Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτούμαι από τη βουλευτική ασυλία και ζητώ έρευνα από τη Δικαιοσύνη
Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημειώνει ότι η ανάμιξή του αφορούσε μία ενδεχόμενη - όπως υποστηρίζει - απώλεια επιδότησης ενός συντοπίτη του γεωργού ύψους μόλις 429,28 ευρώ
Ο Κώστας Τσιάρας 32