Πολιτική

Απαράδεκτος! Ο Βελόπουλος βρήκε το… φάρμακο για τον κορονοϊό! video

Την ώρα που η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να βρει το φάρμακο για τον κορονοϊό, που θερίζει ζωές παγκοσμίως, ο Κυριάκος Βελόπουλος… έχει την λύση.

Με τα κρούσματα του φονικού ιού να είναι πλέον -σύμφωνα με το Reuters- πάνω από 100.000 σε όλο τον κόσμο, η ανησυχία “χτυπά” κόκκινο, ενώ στην Ελλάδα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι πια 45.

Γι’ αυτό τον λόγο και μόνο προκαλούν αρνητικές εντυπώσεις τα όσα είπε ο –εν ενεργεία αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος– Κυριάκος Βελόπουλος.

Στην τηλεοπτική του εκπομπή, μετά τις επιστολές του Ιησού (!) λανσάρει αυτή τη φορά το… φάρμακο για τον κορονοϊό!

Click4more: Κορονοϊός: “Τέλη Απριλίου η μεγάλη έξαρση στην Ελλάδα”! video

Το νέο προϊόν που λανσάρει μπορεί, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, να προστατεύσει από… κάθε ιό, συμπεριλαμβανομένου και του Covid-19.

Με χρήση τρεις φορές την ημέρα “κάντε 17 χειραψίες” όπως λέει ο ίδιος…

Αναφέρει συγκεκριμένα: “Ο κορονοϊός είναι ένα θέμα. Με την “Βυζαντινόν”, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε οκ. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορονοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα».

Δείτε όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος

https://www.youtube.com/watch?v=MA8mLIs-8fY&feature=emb_title

Φωτογραφίες: YouTube.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καλύπτετε κύκλωμα κομματαρχών» – «Διαβάζετε τα δημοσιεύματα όπως σας βολεύει»
Για κύκλωμα κομματαρχών της Νέας Δημοκρατίας, ελεγκτών και στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ που είχε προστασία και κάλυψη στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης μιλά το ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 2
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε τη σημασία της πλήρους συμμόρφωσης με τη Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγώνας δρόμου στο ΠΑΣΟΚ για να μην παραγραφούν οι ευθύνες στελεχών της ΝΔ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη για τον οποίο είπε ότι είναι απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Νίκος Ανδρουλάκης
Άλλο Βορίδης, άλλο Αυγενάκης: Σκέψεις στην κυβέρνηση για Προανακριτική μόνο για έναν εκ των δύο πρώην υπουργών
Για τον Βορίδη υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, για τον Αυγενάκη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με αναφορές στο όνομα του, φέρεται να επιβαρύνουν τη θέση του
Αυγενάκης και Βορίδης 12