Πολιτική

Απίστευτο! Η Μεγαλοοικονόμου “μπούκαρε” στο γραφείο του Λεβέντη! [vid]

Η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, πρωταγωνίστησε σε ένα απίστευτο περιστατικό στη Βουλή, μπροστά στα μάτια των κοινοβουλευτικών συντακτών!

Φραστική επίθεση εξαπέλυσε η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σε βάρος της Ένωσης Κεντρώων. Όλα έγιναν κατά την είσοδό της στο γραφείο του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη, στη Βουλή.

Έξαλλη η Μεγαλοοικονόμου!

Με φράσεις όπως «είστε πουλημένοι», «ξεπουληθήκατε στη Νέα Δημοκρατία», η κ. Μεγαλοοικονόμου άνοιξε την πόρτα του γραφείου του κ. Λεβέντη, ο οποίος εκείνη την ώρα απουσίαζε. Επιτέθηκε τόσο στον ίδιο, όσο και στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Μάριο Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα για την παρουσία και τις δηλώσεις του δεύτερου στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Η ίδια είπε ακόμη: “Εγώ θα αποκαλύψω πως πουλάει τους βουλευτές του για μια έδρα.. Δεν έχεις τσίπα.. Θα πρέπει να ντρέπεται”!

Τη συγκεκριμένη στιγμή, στο γραφείο του κ. Λεβέντη βρισκόταν ο υπεύθυνος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή, Διονύσης Μποτώνης. Ο οποίος έκπληκτος παρακολουθούσε την κ. Μεγαλοοικονόμου να επικρίνει με δριμύτητα την Ένωση Κεντρώων, φωνάζοντας: «Ξεπουλήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη», με την παρουσία του κ. Γεωργιάδη στο προγραμματικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τη γενικότερη εικόνα του δίπλα σε βουλευτές της ΝΔ.

Παρά την επισήμανση του κ. Μποτώνη ότι η βουλευτής δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ότι δεν είναι γραφείο της και οφείλει να χαμηλώσει τους τόνους και ότι η Ένωση Κεντρώων εξέδωσε ανακοίνωση για το συνέδριο της ΝΔ, η ανεξάρτητη βουλευτής επέμεινε στους χαρακτηρισμούς της, τους οποίους επανέλαβε στον διάδρομο παρουσία των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 42
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα