Πολιτική

Από τη Λαμία στην Πελοπόννησο ο Αντώνης Σαμαράς

Τις Θερμοπύλες και τα έργα στο οδικό δίκτυο στην περιοχή της Στυλίδας επισκέφθηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ συναντήθηκε και με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού.

Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει την περιοδεία του στην περιφέρεια ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Το βράδυ μιλήσει στη Λαμία, ενώ από την Πέμπτη θα ξεκινήσει η περιοδεία του στην Πελοπόννησο.

Πρώτος σταθμός του θα είναι η Κορινθία, όπου θα συναντηθεί με τον νομάρχη και με παραγωγικούς φορείς, τη δε Παρασκευή θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Ναυπλίου και τον Νομάρχη Άργους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα συναντηθεί με τον Νομάρχη Αρκαδίας και το βράδυ με τον Νομάρχη Λακωνίας και το δήμαρχο Σπάρτης.

Το Σάββατο, ο κ. Σαμαράς θα βρίσκεται στην Δημητσάνα, όπου θα έχει επαφές με δημάρχους από την Αρκαδία και θα συναντηθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο Μεγαλούπολης κ. Φούρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες επόμενος σταθμός του Αντώνη Σαμαρά θα είναι η περιοχή του Ιονίου και συγκεκριμένα η Κέρκυρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας» το συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρουλάκη για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα
»Παρούσα στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ» τονίζει για τη Σύλβα Ακρίτα ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σύλβα Ακρίτα: Τα συλλυπητήρια του Νίκου Ανδρουλάκη – «Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας»
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο για την απελευθέρωση των δρόμων τον έχει η Τροχαία»
«Οι συμπολίτες μας δεν πρέπει ούτε να ταλαιπωρηθούν, αλλά κυρίως δεν πρέπει να ρισκάρουν, κανένα τροχαίο σε επικίνδυνες παρακαμπτηρίους» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό 147
Ο «Μουντζούρης» των ευθυνών για τα μπλόκα των αγροτών: Νέο μήνυμα Μητσοτάκη και στάση αναμονής για την παρέμβαση εισαγγελέα
Στα σημεία όπου θα υπάρχουν μπλόκα, πηγές της ΕΛΑΣ ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν τη διέλευση Ι.Χ. αλλά θα τα κατευθύνουν σε παρακαμπτήριες οδούς
Μπλόκα αγροτών στις σήραγγες στα Τέμπη 29