Πολιτική

Αποστολάκης: «Να ενωθούμε και να δουλέψουμε – Όσοι έμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ, τον πονάνε»

«Αναμενόμενη η αποχώρηση της “Ομπρέλας”», τόνισε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφορικά με την άρνηση Τσακαλώτου και Πέρκα να παραδώσουν τις έδρες τους, επικαλέστηκε τι προβλέπει το κατασταστικό του κόμματος. 

«Ό,τι έγινε, έγινε. Κάποιοι άνθρωποι αποχώρησαν, δύο βουλευτές ανεξαρτητοποιήθηκαν. Έφυγε ένα κομμάτι του κόμματος, δεν αλλάζει το κόμμα. Ο πρόεδρος είπε ξεκάθαρα πως η επόμενη ημέρα είναι να ενωθούμε και να δουλέψουμε. Ο κόσμος περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ να παίξει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης», υπογράμμισε ο Ευάγγελος Αποστολάκης. 

«Θεωρώ ότι όσοι έμειναν στο κόμμα, το πονάνε και θέλουν να έχει προοπτική κυβέρνησης», είπε, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην παραμονή της Έφης Αχτσιόγλου, ενώ σχετικά με το βαρύ «κατηγορώ» της κατά του κ. Κασσελάκη, ο κ. Αποστολάκης ότι «οι αντιθέσεις μπορούν να συζητηθούν». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 39
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221