Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών 2015 – Το πρωτοσέλιδο του Guardian για τον Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Στα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα αναφέρεται το πρωτοσέλιδο του Guardian, αναφέροντας πως ο Αλέξης Τσίπρας κερδίζει και πάλι την εξουσία στη χώρα.

Οι βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου απασχόλησαν και πάλι κατά κόρον δεκάδες διεθνή και πρωτοκλασσάτα μέσα ενημέρωσης.

Μπορεί αυτή τη φορά το ενδιαφέρον να μην ήταν τόσο μεγάλο όσο στις προηγούμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ή στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, κάτι που φάνηκε από το γεγονός ότι οι απεσταλμένοι των ξένων ΜΜΕ στη χώρα ήταν σαφώς λιγότεροι, ωστόσο και πάλι η Ελλάδα είναι πρωτοσέλιδο.

“Syriza escapes dead heat to win power in Greece again” είναι ο τίτλος του Guardian τη Δευτέρα, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε το ντέρμπι των εκλογών και κερδίζει ξανά την εξουσία στην Ελλάδα.

Δείτε όλα τα Live αποτελέσματα εκλογών 2015

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6