Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών: Πως κρίθηκαν οι Περιφέρειες

Δείτε το αποτέλεσμα των εκλογών σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Μήνυμα προς την Κυβέρνηση έστειλαν οι κάλπες για την ανάδειξη των Περιφερειαρχών της χώρας, με το ποσοστό ενσωμάτωσης των ψήφων να αγγίζει το 98%.
Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, νικητής αναδείχθηκε με ποσοστό 56,34% ο Γεώργιος Παυλίδης ο οποίος υποστηρίζεται από τη ΝΔ, ενώ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, νικητής είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος κατέβηκε ως ανεξάρτητος, με ποσοστό 71,02% έναντι ποσοστού 28,98% που συγκέντρωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ανεξάρτητος Περιφερειάρχης αναδείχθηκε και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Θεόδωρος Καρυπίδης με ποσοστό 59,03%.
Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η νίκη του Θεόδωρου Γαλιατσάτου, υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρη, καθώς συγκέντρωσε το 59,93% των ψήφων.
Ένα πραγματικό Θρίλερ εξελίσσεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου δίνουν μάχη στήθος με στήθος ο Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος προηγείται, με τον Ανδρέα Κατσανιώτη.
Ιδιαίτερα σημαντική (πολιτικά) ήταν η νίκη για τη Ρένα Δούρου που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ στην Πελοπόννησο ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Πέτρος Τατούλης συγκέντρωσε ποσοστό 59,35%.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Εγκαινιάζεται το νέο Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών – Στόχος οι επενδύσεις 1 δισ. σε τεχνολογία και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
To Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών (HIIF) αποτελεί επενδυτικό βραχίονα του Υπερταμείου, με στόχο να προσελκύσει επενδύσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης 4
Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσχώρησε στη ΝΔ – «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πατριωτικά, μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα»
«Μακριά από ταμπέλες και δόγματα ενώνουμε τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη ζωή των πολιτών και ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προσχώρηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 357
Η Νίκη απομακρύνει τον βουλευτή Νίκο Βρεττό από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Αν διαγραφώ, θα ανεξαρτητοποιηθώ»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, αιτία για την παραπομπή του βουλευτή στην επιτροπή δεοντολογίας ήταν η απόφασή του να υποστηρίξει την πρόταση της ΝΔ για τη θέση του προέδρου της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός 1