Πολιτική

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024, Ανδρουλάκης: Θα συνεχίσουμε την αξιόπιστη αντιπολίτευση – Τιμωρήθηκε η αλαζονεία της ΝΔ

«Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας δε συμμετείχε σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Ως νέος πολιτικός δε συμβιβάζομαι με μια τέτοια αρνητική εξέλιξη. Για αυτό και θα αγωνιστώ με όλους μου τις δυνάμεις» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών.

«Υπάρχει μια ισχυρή στροφή στην ακροδεξιά. Πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση…» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τις Ευρωεκλογές, επισημαίνοντας ότι «σε αυτές τις εκλογές η ΝΔ έχει υποστεί βαριά ήττα χάνοντας 14 μονάδες… Τιμωρήθηκε η αλαζονεία της, η ασυδοσία της και η διαφθορά».

Για το ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι «θα συνεχίσουμε τη σοβαρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση».

«Σε τρίτη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση αυξήσαμε τα ποσοστά μας, πολύ πάνω από τις εκλογές του 2019. Είμαστε 2η δύναμη σε 19 νομούς της χώρας… Θέλουμε ξανά να πρωταγωνιστήσουμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδράνεια και να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος
«Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να εγκαταλείψει την αδράνεια. Η λύση των δύο κρατών στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ, είναι η μόνη δίκαιη και βιώσιμη επιλογή για την ειρηνική συνύπαρξη και ασφάλεια»
διαδηλώσεις
Γιώργος Φλωρίδης: Δεν έχει υποβληθεί αίτημα εκταφής – Εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχει τεθεί ζήτημα ταυτοποίησης σορού θύματος των Τεμπών
«Εάν ο εισαγγελέας κρίνει ότι δεν υπάρχει αίτημα, δεν μπορεί να αποφανθεί, γιατί δεν έχει αίτημα. Αν υποβληθεί, όπως λέει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα απαντηθεί άμεσα»
Ο Γιώργος Φλωρίδης 36