Πολιτική

Αποτιμούν τον… Πούτιν – Σύσκεψη στο Μαξίμου

Σε εξέλιξη είναι αυτήν ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου η καθιερωμένη βδομαδιάτικη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τους στενούς συνεργάτες του και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης.

Στη σύσκεψη συζητούνται όλες οι τελευταίες εξελίξεις και γίνεται αποτίμηση του Eurogroup και της επίσκεψη Πούτιν, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί και ο προγραμματισμός της κυβέρνησης για τις επόμενες ημέρες με έμφαση στην νομοθετική ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τα νομοσχέδια που θα προωθηθούν στη Βουλή προς συζήτηση και ψήφιση (αναπτυξιακός κ.α.)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ θα είναι η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα – «Ανακριβή τα δημοσιεύματα περί ακύρωσης του διορισμού της»
«Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προσβλέπει στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την προώθηση της ατζέντας ''Πρώτα η Αμερική'' στην εξωτερική πολιτική υπό την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα»
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Παύλος Μαρινάκης για ΕΡΤ: Αυξήσεις, σύγχρονη οργάνωση, επιβράβευση και αξιοποίηση στελεχών
Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, βελτίωση της εισπραξιμότητας του ανταποδοτικού τέλους με κυριότερη τον έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές, των καταστάσεων που παραδίδουν οι πάροχοι ενέργειας
Παύλος Μαρινάκης 1
Γεραπετρίτης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης της Chevron – Διατηρούμε διαύλους και σε Τρίπολη και σε Βεγγάζη
Για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ο Υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι «θα υπάρξει σύντομα παρέμβαση της Αιγύπτου στην κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 1