Πολιτική

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος για Στέφανο Κασσελάκη: «Ήταν ειλικρινής κι αυθόρμητος στη συνάντησή μας»

Στην πρόσφατη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη στις ΗΠΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό», ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος τόνισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ήταν ειλικρινής κι αυθόρμητος» κατά τη συνάντησή τους.

«Τον εκτιμώ ιδιαίτερα», σημείωσε. 

Ερωτηθείς για το τι εύχεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ευρωεκλογών, είπε: «Εύχομαι  ό,τι καλύτερο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς».

 

«Εμείς δεν ταυτιζόμαστε με κανένα κόμμα, με ενδιαφέρει η ευημερία στην πατρίδα», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τον τουρκικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό: Δεν έχει έρεισμα, επιχειρεί να σφετεριστεί περιοχές ελληνικές δικαιοδοσίας
«Η Ελλάδα θα επιμείνει στην πολιτική αρχών που εφαρμόζει και καλεί την Τουρκία να μην προβάλλει μαξιμαλιστικούς ισχυρισμούς που ο καθένας καταλαβαίνει ότι είναι για εσωτερική χρήση και μόνο»
Χάρτης Τουρκίας 7