Πολιτική

Άρχισε η δίκη για το ΕΡΜΗΣ

Με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα, ξεκίνησε η αποδεικτική διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση της προμήθειας του συστήματος τηλεπικοινωνιών του Στρατού «ΕΡΜΗΣ 2» επί θητείας στο υπουργείο Άμυνας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Kατηγορούνται για άμεση συνέργεια σε απιστία οι δύο πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας και Γιάννης Σμπώκος, καθώς και δύο πρώην στελέχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Για την προμήθεια του επίμαχου συστήματος τηλεπικοινωνιών του στρατού, φέρεται να έχει τελέσει απιστία, κατά το κατηγορητήριο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αδίκημα που ωστόσο έχει παραγραφεί για τον πρώην υπουργό, καθώς δεν ασκήθηκε δίωξη από τη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση... Καρυστιανού για τα ελληνοτουρκικά: Πείτε μας κ. Μητσοτάκη την ατζέντα της συνάντηση με Ερντογάν για να δούμε αν πρέπει να γίνει
Η τοποθέτησή της έρχεται σε μια συγκυρία κατά την οποία, σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαμόρφωση του κόμματός της
Η Μαρία Καρυστιανού 31