Πολιτική

Άρχισε η γκρίνια από το ΠΑΣΟΚ – Βουλευτές θέλουν άμεσες πρωτοβουλίες από Σαμαρά

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν ήταν το αναμενόμενο για το Μέγαρο Μαξίμου και οι πρώτες αντιδράσεις ήταν παγωμένες, εκτός από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ που άρχισαν ήδη οι γκρίνιες και τα απαισιόδοξα σενάρια.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έσπευσαν στο γραφείο του προέδρου, Ευάγγελου Βενιζέλου, στον οποίο ανέφεραν την ανησυχία τους για το “φτωχό” αποτέλεσμα και την απαισιοδοξία τους πως το αποτέλεσμα αυτό είναι δύσκολο να αλλάξει.

Ο κ. Βενιζέλος άκουσε μάλιστα και από υπουργούς της κυβέρνησης που ανήκουν στο κόμμα, πως αυτό το αποτέλεσμα δύσκολα ανατρέπεται και πως εάν δεν υπάρξουν πρωτοβουλίες τότε η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε πρόωρες εκλογές.

Μάλιστα, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάλεσαν τον κ. Βενιζέλο να ενημερώσει τον πρωθυπουργό της χώρας πως πρέπει να λάβει άμεσα πρωτοβουλίες για να αλλάξει αυτό το σκηνικό εν όψει της τρίτης ψηφοφορίας.

Με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα ξαναφουντώσουν τα σενάρια περί επίσπευσης των πρόωρων εκλογών ίσως μετά τον Ιούνιο του 2015.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα