Πολιτική

Ασημακοπούλου για Μηλιό: Δεν κατάλαβε ότι πρότεινε GREXIT

«Οι παραστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή δηλώσεις του Γιάννη Μηλιού στον ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ FM».

Συγκεκριμένα, κ. Ασημακοπούλου ανέφερε ότι ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως αν ποτέ κυβερνήσουν δεν θα πληρώσουν (θα καθυστερήσουν ή θα διακόψουν) την πληρωμή των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου που έχουν στην κατοχή τους η ΕΚΤ και άλλες Κεντρικές Τράπεζες της Ευρωζώνης και εξήγησε ότι αυτό σημαίνει “default”, κατάπτωση όλων των αξιογράφων του ελληνικού Δημοσίου, διακοπή της χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών από το Eurosystem, υποβάθμιση όλων των ελληνικών εταιρειών και πιθανότατα διακοπή όλων των χρηματοδοτήσεων της Ελλάδας από την ΕΕ.

«Δεν εξήγησε ότι αυτό που προτείνει σημαίνει GREXIT», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέσπασε “μάχη” Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ για τον Χριστόπουλο και τις δηλώσεις του για τη Θράκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα Safe: Δεν έχει νόημα αν δεν έχουμε επιπλέον δημοσιονομικό χώρο
Σύμφωνα με τον Νίκο Δένδια χωρίς επιπλέον χώρο από τον προϋπολογισμό, η συμμετοχή στο «Safe» δεν είναι εφικτή στην παρούσα φάση, ανεξαρτήτως προθέσεων
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας
Παραιτήθηκε ο γραμματέας ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Αντωνόπουλος για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ - «Επέστρεψα τα χρήματα για λόγους ευθιξίας»
«Η επιχειρούμενη από συγκεκριμένους κύκλους σύνδεση του ονόματός μου με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, γίνεται με αποκλειστικό στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ»
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ 21
Αυστηρή απάντηση τoυ ΥΠΕΞ στην Άγκυρα για τα θαλάσσια πάρκα: «Ανεδαφικές οι αναφορές σε κλειστές ή ημίκλειστες θάλασσες»
«Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο. Η ελληνική κυριαρχία στην περιοχή αυτή ορίζεται σαφώς και οριστικώς από διεθνή συμβατικά κείμενα», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
Το θαλάσσιο Πάρκο στο Νότιο Αιγαίο 35
Θάνος Πλεύρης στη Daily Mail για το μεταναστευτικό: «Δεν είμαστε πια ξενοδοχείο, μην έρχεστε στην Ελλάδα»
«Τώρα τους λέμε ότι αν περάσετε παράνομα με πλοίο στην Ελλάδα, μην περιμένετε άσυλο, αλλά ετοιμαστείτε για πέντε χρόνια φυλακή ή ένα εισιτήριο για επιστροφή στην πατρίδα σας»
Μετανάστες Κρήτη