Πολιτική

Ασημακοπούλου για ΣΥΡΙΖΑ: “Λένε ψέματα στους Έλληνες κι αλήθειες στο Λονδίνο”

"Ότι λένε συνεχώς ψέματα για να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων το ήξεραν όλοι. Τώρα αποκαλύπτεται πως λένε ψέματα στους Έλληνες και αλήθειες στο City του Λονδίνου", υποστηρίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, σχολιάζοντας τις επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο City του Λονδίνου.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι “την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το μέλλον της χώρας με τους θεσμικούς εταίρους της, τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζουν αυτούς που στην Ελλάδα αποκαλούν… «μαντρόσκυλα του συστήματος», «διεθνείς ενώσεις απατεώνων», «σύγχρονους κερδοσκόπους» και όργανα της «δικτατορίας των αγορών»”.

Από την άλλη, η κ. Ασημακοπούλου επισημαίνει οτι “σύμφωνα με πληροφορίες του Action 24, κατά τις επαφές του στο Λονδίνο, ο κ. Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε μάχη για να καθησυχάσει αυτούς που οι συνιστώσες τους καταγγέλλουν. Όπως είπε, «το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα και παραδέχθηκε πως τα στελέχη του κόμματος γνωρίζουν ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας, δεν γίνονται! Τον λόγο έχει η Αριστερή Πλατφόρμα, ο κ. Λαφαζάνης και η Iskra…” αναφέρει κλείνοντας στη δήλωσή της η βουλευτής της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης κάνει «άνοιγμα» στη Μαρία Καρυστιανού: «Θέλω να μιλήσω μαζί της για να φτιαχτεί αντικυβερνητικό μέτωπο»
Ωστόσο, ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος συμπορεύεται με το Κίνημα Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Μαρία Καρυστιανού
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Αλέξανδρος Αυλωνίτης
Η Μαρία Καρυστιανού στο μπλόκο της Νίκαιας: «Το νέο κόμμα σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας» – Το μήνυμα προς τους αγρότες
«Ο μεγάλος αγώνας που ξεκίνησε με τη δικαίωση της κόρης μου έχει καταλήξει σε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς σε ένα όραμα για μία ελεύθερη Ελλάδα»
Η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
14
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
Στο σύντομο βίντεο στο TikTok, δεν έλειψε και μια χιουμοριστική νότα, καθώς πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του, αστειεύεται λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά του
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
23