Πολιτική

Αυτή είναι η πιο ένθερμη υποστηρίκτρια του Άδωνι!

Στη σκηνή του ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης", όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε το πρόγραμμά του, ανέβηκε η κυρία Βάσω, η πιο ένθερμη υποστηρίκτρια του υποψηφίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Η κ. Βάσω, η οποία ειναι μέλος του κόμματος και υπέγραψε πρώτη για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, δήλωσε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τον πρώην υπουργό, καθώς ειναι ο πιο έντιμος πολιτικός που διαθέτει η παράταξη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποστάσεις Δένδια για το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης πολιτικών επιδιώξεων»
«Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο των Εθνικών Αγώνων που πρέπει να το αποστειρώσουμε από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας 32