Πολιτική

Δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή ο Γ.Παπανδρέου;

Τα μηνύματα που παίρνει το ΠΑΣΟΚ από την Αχαϊα δεν είναι καθόλου καλά. Και δεν μιλούμε για τις δημοσκοπήσεις.

Η Αχαϊα, άλλοτε προπυργιο του κινήματος έχει γυρίσει την πλάτη της σε αυτό και έχουν παίξει πολλά ρόλο. Εκτός από το θέμα της λαθρομετανάστευσης που ήρθε στο προκήνιο και λόγω Χρυσής Αυγής, οι άνθρωποι που ενέπνεαν τους πατρινούς δεν πάτησαν πόδι στο νομό.

Όπως σχολίαζαν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κάποιοι με δική τους πρωτοβουλία διαμήνυσαν στον Γιώργο Παπανδρέου ότι ήταν λάθος του να μην κάνει ένα περασμα από εκεί. Το τελευταίο διάστημα είναι συνεχώς στο εξωτερικό, αλλά όπως έλεγαν με νόημα: “από το Λονδίνο οι εκλογες δεν κερδίζονται”.

Έτσι το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να μην πάρει ούτε την μια έδρα που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές και η οποία έβαλε στην Βουλή τον κ. Παπανδρέου.

Κάποιοι είναι σχεδόν βέβαιοι ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα περάσει το κατώφλι της Βουλής την ημέρα της ορκομωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αχαϊα:Ο Γ.Παπανδρέου για το λεφτά υπάρχουν:Το είπα αλλά μετά αναρωτιόμουν!

Να ποιοι βγάζουν πρώτο κόμμα την Κυριακή

Ηράκλειο:Επεισοδιακή ομιλία Χρυσοχοϊδη-”Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο. Διάβασες τώρα το μνημόνιο”;

Μήνυμα Βενιζέλου: Από την Κυριακή το βράδυ αλλάζουν όλα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τη δίκη των Τεμπών: «Υπήρξε προσπάθεια να δυναμιτιστεί η διαδικασία»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη στάση της και παρουσίασε το κυβερνητικό σχέδιο για τον σιδηρόδρομο, με αιχμή «νέα τρένα, νέα υποδομή, νέους σταθμούς»
Δίκη για τα Τέμπη
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για τη φορολόγηση των τραπεζών: Πρόταση στη λογική των «εύκολων λύσεων»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση επιλέγει στοχευμένες παρεμβάσεις, χωρίς να διακινδυνεύεται η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος
Παύλος Μαρινάκης
Πάλμας μετά τη συνάντηση με Δένδια: Έτοιμες Ελλάδα και Κύπρος για ανθρωπιστικές αποστολές και ειρηνευτικές πρωτοβουλίες
Ο Κύπριος υπουργός Άμυνας ευχαρίστησε την Αθήνα για την άμεση αποστολή των φρεγατών «Κίμων» και «Ψαρά» και των F-16, ενώ οι δύο πλευρές συζήτησαν την κατάσταση σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή
Βασίλης Πάλμας και Νίκος Δένδιας