Πολιτική

Δεν χάνει ευκαιρία για selfie ο Καμμένος – Γιατί βρέθηκε στη βραχονησίδα Σύρνα

"Κέντρο της Ελληνοϊσραηλινής φιλίας" χαρακτήρισε την βραχονησίδα ο υπουργός Άμυνας, που άδραξε την ευκαιρία και για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ήταν λίγο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1946, όταν το πλοίο “Αθηνά” ναυάγησε στα ανοικτά της Σύρνας. Τότε οι μόλις 9 κάτοικοι στην βραχονησίδα φιλοξένησαν τους 870 Ισραηλινούς ναυαγούς.

Με αυτή την αφορμή ο Πάνος Καμμένος επισκέφτηκε χθες την Αστυπάλαια και την ακατοίκητη πλέον Σύρνα, ανεβάζοντας και τα σχετικά “πειστήρια” στο Twitter.

Μάλιστα ο υπουργός Άμυνας τράβηξε και μια εντυπωσιακή φωτογραφία κατά την πτήση του πάνω από την κανονιοφόρο “Αήττητος”.

Ο κ. Καμμένος δείπνησε και με στελέχη του Λιμενικού Σώματος, των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛΑΣ στην Αστυπάλαια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 9
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
«Η Ελληνική Κυβέρνηση θα στέκεται πάντα δίπλα στο Ιερό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, θα το στηρίζει, έτσι ώστε να διαφυλάξει στην αιωνιότητα αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό καθεστώς το οποίο μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας»
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
Καρανίκας για Επιστημονικό συμβούλιο Τσίπρα: Ακραία θλίψη – Θεωρεί ότι είμαστε χαζοί
Ο Τσίπρας δεν έχει πολιτικά στελέχη από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το ραδιούργο του γραφείο που τον οδηγεί από ήττα σε ήττα τα τελευταία χρόνια και όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις
Νίκος Καρανίκας 13