Πολιτική

ΔΕΘ 2022 – ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Σε λίγο θα πει ότι εμείς βάλαμε την ΕΥΠ να μας παρακολουθεί

Καυστικό σχόλιο από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις αναφορές Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ 2022 για την υπόθεση παρακολούθησης Ανδρουλάκη. «Σε λίγο θα ακούσουμε ότι εμείς ζητήσαμε την απόπειρα παγίδευσης με το Predator», είπε, μεταξύ άλλων, η Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ 2022 ότι «προσπαθεί να βρει σωσίβιο σε σενάρια συνωμοσιολογίας για να δραπετεύσει από την αλήθεια».

Η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη ανέφερε ότι «στην τρίωρη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού καταδείχθηκε από την αφωνία του για τον κ. Τσίπρα και τις συνεχείς επιθέσεις του στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ποιος είναι ο στρατηγικός του αντίπαλος.

Προσπαθεί να βρει σωσίβιο σε σενάρια συνωμοσιολογίας για να δραπετεύσει από τη αλήθεια. Σε λίγο θα μας πει ότι εμείς βάλαμε την ΕΥΠ να μας παρακολουθεί και ζητήσαμε την απόπειρα παγίδευσης με το Predator.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και η προηγούμενη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκπροσωπούν πρακτικές του χθες και δύο μοντέλα διακυβέρνησης, που διαπνέονται από καθεστωτισμό και συσσώρευσαν στους πολίτες περισσότερα προβλήματα από όσα υποσχέθηκαν να λύσουν.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει νωπή ισχυρή εντολή από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για αυτόνομη πρωταγωνιστική πορεία.

Ως προς τη θεσμική εκτροπή στην οποία πρωταγωνίστησε ο ίδιος και ο ανιψιός του, εφόσον υπάρχει κατά τα λεγόμενα του “τεκμηριωμένη” παρακολούθηση, ας τηρήσει το νόμο που του δίνει τη δυνατότητα ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ να άρει το απόρρητο για τους υφισταμένους του, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός στο προσκήνιο και νόμιμα την αλήθεια.

Σε άλλη περίπτωση θα είναι αυτός που επιλέγει τους ψιθύρους, δίνοντας τροφή στην τοξικότητα».

Νωρίτερα την Κυριακή (11.09.2022) από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε χαρακτηρίσει «βούτυρο στο ψωμί» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, συμπληρώνοντας ότι ο κ. Ανδρουλάκης είχε προαποφασίσει τη ρήξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το νοσοκομείο Λαμίας υπενθύμισε «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας έκανε μεγάλα επεισόδια»
«Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς», επισήμανε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το νοσοκομείο Λαμίας υπενθύμισε «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας έκανε μεγάλα επεισόδια»
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50