Πολιτική

Διαδοχικές συναντήσεις ”φωτιά” στο Μαξίμου

Με τον πρόεδρο των ρωσικών σιδηροδρόμων, Βλαντιμίρ Γιακούνιν, τον γενικό διευθυντή του ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ αλλά και τον Μάριο Μόντι θα έχει σήμερα συναντήσεις ο Α. Σαμαράς.

Πρώτος θα περάσει την πόρτα του Μαξίμου στις 11:00 ο πρόεδρος των ρωσικών σιδηροδρόμων, Βλαντιμίρ Γιακούνιν.

Στις 14.00 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον γενικό διευθυντή του ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ.

Στις 18:00 ο Α. Σαμαράς θα δεχθεί τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι.

Διαβάστε επίσης:

Ανοιχτή ρήξη Μεϊμαράκη – Μαξίμου για τους 120 και το δημοψήφισμα της “μικρής ΔΕΗ” – «Σαν Βαγγέλης λέω ότι δεν πρέπει σέρνεται η κυβέρνηση»

Στενεύουν τα περιθώρια για το Μαξίμου – Οι 15 ανεξάρτητοι βουλευτές ζητούν και εκείνοι δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα