Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Διαμαντοπούλου: Να κάνουμε το πυρηνικό αεροπλανοφόρο…

Διαμαντοπούλου: Να κάνουμε το πυρηνικό αεροπλανοφόρο…

Η πρώτη εκδήλωση της πρωτοβουλίας Ραγκούση, Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15-01-2017) στην αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης” της ΔΕΘ.

“Υπάρχουν πολιτικές λύσεις, όμως αυτές δεν μπορούμε να τις ανασύρουμε από τα πολιτικά ντουλάπια της ιστορίας, ούτε από τις ιδεολογίες του προηγούμενου αιώνα. Ο κομματικός διάλογος που παρακολουθούμε όλοι είναι ένας δημόσιος διάλογος από το παρελθόν. Σύγκρουση στη σύγκρουση, πόλεμος στον πόλεμο χωρίς ουσία”, επισήμανε η Αννα Διαμαντοπούλου.

“Υπάρχει λύση και η χώρα δεν είναι καταδικασμένη σε μια εθνική ήττα η οποία είναι η έξοδος από το ευρώ και η οποία όλο και περισσότερο παρουσιάζεται, ή σε ένα εθνικό ατύχημα από αυτά που μας τριγυρίζουν”, τόνισε και πρόσθεσε:

“Το κρίσιμο δεν είναι να κραυγάζουμε, ούτε να σηκώσουμε τις γροθιές μας, ούτε να πούμε πράγματα που ξέρει κανείς ότι εύκολα λέγονται αλλά δεν γίνονται.

Είναι να απαντήσουμε με ειλικρίνεια, γνώση και σύνεση. Ναι μπορούμε να βάλουμε ξανά τη χώρα μας στις ράγες. Μπορούμε να το κάνουμε σχετικά γρήγορα, αλλά όχι σχετικά εύκολα. Οταν ζητούμε την διέξοδο από την κρίση η απάντηση δεν είναι πάλι ένας Μεσσίας, όμορφος νέος γοητευτικός, που να συνεπαίρνει τα πλήθη, να έχει μια ρομφαία από τον ουρανό και να τάζει παραδείσους. Η λύση, τώρα πια, είναι μια πειστική πρόταση, που θα βγαίνει μέσα από πολλή δουλειά, από γνώση, από εμπειρία, από αποφασιστικότητα για τόλμη να καταστραφούμε ο καθένας προσωπικά για να στήσουμε τη χώρα στα πόδια της, την αναγνώριση των λαθών και κυρίως από φρέσκα μυαλά που ξέρουν και κατέχουν τις ιδιαιτερότητες της νέας διαστημικής εποχής που ζούμε.

Θέλουμε να κάνουμε το πυρηνικό αεροπλανοφόρο, δηλαδή το νέο προοδευτικό χώρο, από το οποίο θα απογειωθούν τα μαχητικά της νέας γενιάς“.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε