Πολιτική

Διαμαρτυρία της ΛΑΕ έξω από την τουρκική πρεσβεία [pics]

Περίπου δεκαπέντε διαδηλωτές της ΛΑΕ έπιασαν στον... ύπνο την ασφάλεια της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, και κατάφεραν να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές επιλογές της Άγκυρας.

Με συνθήματα όπως «Λευτεριά στους συλληφθέντες» και «Ελλάδα-Κύπρος-Τουρκία και Συρία Αγώνας για Ειρήνη και ανεξαρτησία», οι διαδηλωτές, διαμαρτυρήθηκαν έξω από την τουρκική πρεσβεία για την κράτηση των Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης και την εισβολή του τουρκικού στρατού στο Αφρίν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, δεν πρόλαβαν να σταματήσουν τους διαδηλωτές που σε γρήγορο χρόνο κατάφεραν και άνοιξαν τα δυο πανό.

lae
Ύστερα από περίπου πέντε λεπτά εμφανίστηκαν δυο διμοιρίες των ΜΑΤ που μπήκαν ανάμεσα από την είσοδο της πρεσβείας και τα πανό.

lae

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 3
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 18