Συμβαίνει τώρα:
Πολιτική

Διάψευση με αιχμές από “Το Ποτάμι” εναντίον ΣΥΡΙΖΑ

Σε διάψευση της ανακοίνωσης που εκδόθηκε χθες από τον ΣΥΡΙΖΑ περί συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη την ερχόμενη Τρίτη, προχώρησε σήμερα το πρωί “Το Ποτάμι”, με μία αιχμηρή μάλιστα ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, το κόμμα του κ. Θεοδωράκη αναφέρει αποδίδει σε λάθος της Κουμουνδούρου την χθεσινή ανακοίνωση «ίσως με τον φόρτο των συναντήσεων που έχει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης» και προσθέτει «να μπέρδεψαν λίγο στην Κουμουνδούρου τα προγράμματα, τα κόμματα, τις Τρίτες και τους διαθέσιμους αρχηγούς».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, σε ανεπίσημο σημείωμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του κόμματος εφέρετο ανοικτός στον διάλογο με τον Σταύρο Θεοδωράκη, «παρά την επίθεση που εξαπέλυσε» ο δεύτερος στον κ. Τσίπρα, με αφορμή τη συνάντησή του με τον Π.Καμμένο.

Στο σημείωμα μάλιστα αναφερόταν ότι ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε να συναντήσει τον κ. Τσίπρα, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά. Η συνάντηση επρόκειτο να γίνει σήμερα, αλλά αναβλήθηκε με πρωτοβουλία του αρχηγού του Ποταμιού. Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, η συνάντηση ορίσθηκε για την ερχόμενη Τρίτη, 21 Οκτωβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης