Πολιτική

Διασωληνωμένος με σηψαιμία ο Θάνος Πλεύρης – Τι λένε οι γιατροί

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιατρικό.

Ο κ. Πλεύρης βρίσκεται στην εντατική μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού ως απόρροια μόλυνσης από παρακέντηση στο πόδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πλεύρης βρισκόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και μετά τις επιπλοκές μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο και από εκεί στο Ιατρικό Θεραπευτήριο, προκειμένου οι γιατροί εκεί να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η χειρουργική επέμβαση στον Θάνο Πλεύρη ολοκληρώθηκε από τους γιατρούς του Ιατρικού, οι οποίοι δηλώνουν συγκρατημένοι αισιόδοξοι.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του κ. Πλεύρη παραμένει σοβαρή και οι γιατροί με την επέμβαση αυτή κατάφεραν να καθαρίσουν το σημείο που είχε μολυνθεί. Τις επόμενες ώρες μάλιστα αναμένεται και δελτίο τύπου από το Ιατρικό για την πορεία της υγείας του κ. Πλεύρη.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο iatropedia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ