Πολιτική

Διδυμότειχο: Το ζευγάρι που έκανε δωρεά 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο επισκέφτηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Τη Σωτηρία και τον Παναγιώτη Αραμπατζή, ηλικίας 92 και 94 χρονών, αντίστοιχα, που έκαναν δωρεά 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου επισκέφτηκε στο σπίτι τους, στο χωριό Μάνη του Έβρου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Αυτό που κάνατε είναι πολύ σημαντικό, η προσφορά σας είναι παράδειγμα για όλους μας και ήρθα να σας ευχαριστήσω από κοντά», είπε στους δύο ηλικιωμένους που δώρισαν στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Η παρουσία σας εδώ μας δίνει χαρά και ελπίδα, μας δίνει ζωή», της είπαν η Σωτηρία και ο Παναγιώτης, οι οποίοι τόνισαν πώς τη δωρεά την έκαναν για το καλό όλων.

SAKELLAROPOULOU

Σε κλίμα συγκίνησης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε μαζί τους, ενδιαφέρθηκε για την υγεία τους και τους ευχήθηκε να είναι πάντα καλά.

SAKELLAROPOULOU

Η κ. Σακελλαροπούλου έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στη Σωτηρία και τον Παναγιώτη τον Νοέμβριο του 2023, όταν πληροφορήθηκε την πράξη της δωρεάς τους.

SAKELLAROPOULOU

Τους τηλεφώνησε τότε, τους ευχαρίστησε για αυτό που έκαναν και τους υποσχέθηκε ότι όταν θα βρεθεί στον Έβρο θα περάσει από το σπίτι τους να τους δει.

SAKELLAROPOULOU

Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου τούς ευχαρίστησε για τη δωρεά, τους χαρακτήρισε «ευεργέτες» και διέθεσε τα 100.000 ευρώ για την απόκτηση ενός οχήματος μεταφοράς ασθενών ΑΜΕΑ, όπως και για την προμήθεια εξοπλισμού.

πληροφορίες ΑΠΕ ΜΠΕφωτογραφίες: Προεδρία Δημοκρατίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον αγιασμό του 8ο δημοτικού Φιλαδέλφειας: «Υποδεχόμαστε τους μαθητές, σε ένα σχολείο πλήρως ανακατασκευασμένο»
Το συγκεκριμένο σχολείο είναι ένα από τα πολλά που ανακαινίστηκαν με το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
11
13ος μισθός στο δημόσιο, συλλογικές συμβάσεις και μείωση του ΦΠΑ οι τρεις πόλοι των προτάσεων Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ
Οι συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη προσπαθούν να μην αφήσουν κανένα θέμα ανοικτό κοστολογώντας όλες τις προτάσεις που θα καταθέσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 5
Τα ενεργειακά και γεωστρατηγικά οφέλη για την Ελλάδα με την έλευση της Chevron και τα «αγκάθια» για Τουρκία και Λιβύη
Εκτός από την ενίσχυση της Ελλάδας στον ενεργειακό τομέα η κατάθεση προσφοράς για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στη νότια Κρήτη την ενισχύει και γεωστρατηγικά
Μέγαρο Μαξίμου