Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: “Να αποσυρθούν οι περικοπές σε δώρα, συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα όταν έρθει η ανάπτυξη”

Δεν θα υπάρξουν απολύσεις στο Δημόσιο μέσω της εφεδρείας, δήλωσε το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΔΗΜΑΡ Θ. Μαργαρίτης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Σας δίνω μια ρητή διαβεβαίωση ότι δε θα υπάρξει ούτε μία απόλυση και θέλω να κρατηθεί στα πρακτικά. Υπάρχει συνταξιοδοτική ωρίμανση, η οποία πιθανώς να περιλαμβάνει και μείωση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης μεταβατικά…, υπάρχουν μετατάξεις υποχρεωτικές, που μπορεί να περιλαμβάνουν και αλλαγή πόλης ενδεχομένως, και υπάρχει και αξιολόγηση, κυρίως για το στελεχικό δυναμικό» είπε χαρακτηριστικά o κ. Μαργαρίτης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Επίσης ανέφερε, σε σχέση με τις περικοπές σε δώρα, συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα, πως θα μπορούσε να μπει ρήτρα απόσυρσής τους αν αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή ή αν βελτιωθεί η κατάσταση. «Υπάρχει και μια σειρά μέτρων, όπως οι συντάξεις, τα κοινωνικά επιδόματα, τα δώρα, τα οποία κατά τη γνώμη μας δεν πρέπει να κοπούν ή τουλάχιστον, αν χρειαστεί να πάμε σε αυτό, να υπάρχει μια ρήτρα ισοδυνάμων, δηλαδή αν βελτιωθεί η κατάσταση, παραδείγματος χάρη αντιμετωπίζοντας τη φοροδιαφυγή, η οποία είναι κεντρική πληγή της ελληνικής οικονομίας, αυτά τα μέτρα θα αποσυρθούν, ακόμα κι αν έχουν ξεκινήσει την εφαρμογή τους», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαργαρίτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα