Πολιτική

Δήμας: Είστε υποκριτές! 41 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σπουδάσει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού

«Να εκμεταλλευτούμε εμείς τα πλεονεκτήματα των μη κρατικών Πανεπιστήμιων, αλλά να τα στερήσουμε από τους Έλληνες. Υποκρισία». Με αυτά τα λόγια ο Βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ, Χρίστος Δήμας, παρουσίασε στοιχεία από τα βιογραφικά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Ο Χρίστος Δήμας είπε χαρακτηριστικά: «41 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σπουδάσει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. 1 στους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν πτυχίο, έχει κάνει σπουδές σε χώρες που επιτρέπουν μη κρατικά Πανεπιστήμια. Σε επίπεδο Υπουργικού Συμβουλίου, 1 στους 2 Υπουργούς έχει κάνει σπουδές σε χώρες που επιτρέπουν μη κρατικά Πανεπιστήμια. Πέντε Υπουργοί της Κυβέρνησης τουλάχιστον, έχουν διδάξει σε μη κρατικά Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο».

Και συνέχισε: «Όλοι αυτοί θα ψηφίσουν εναντίον της αναθεώρησης του Άρθρου 16». Ο κ. Δήμας κατέληξε λέγοντας: «Άνθρωποι που σπούδασαν ή διδάσκουν ακόμα και σήμερα σε ξένα Πανεπιστήμια, στερούν το δικαίωμα σε Έλληνες να σπουδάσουν αυτό που επιθυμούν στη χώρα τους και παράλληλα στερούν από την εθνική μας οικονομία, εκατοντάδες εκατομμύρια που καταλήγουν έκτος συνόρων».

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεόφιλος Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση ασυλίας μου, ώστε να αποδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία η αθωότητά μου
Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ υποστηρίζει ότι η παρέμβασή του αφορούσε αποκλειστικά την επίσπευση πληρωμής νόμιμων δικαιωμάτων αγρότισσας και δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης
Θεόφιλος Λεονταρίδης
Μαρινάκης κατά Τσίπρα για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Όσο πέφτει στις δημοσκοπήσεις, τόσο περνάει πάνω από τον πήχη του θράσους»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη από λύσεις και όχι από πολιτικούς που, όπως αναφέρει, επιλέγουν «φτηνά κόλπα» και αναπαράγουν «ξεπερασμένα συνθήματα»
Παύλος Μαρινάκης
Δημοσκόπηση Alco: Στο 11,8% «ψαλιδίστηκε» το προβάδισμα της ΝΔ λόγω ΟΠΕΠΕΚΕ, 18,6% αναποφάσιστοι, το 15% βλέπει θετικά το κόμμα Καρυστιανού
Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι πολίτες αναφορικά με την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, στον απόηχο των εξελίξεων στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Εκλογές 188
Αιχμηρή ανάρτηση Τσίπρα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι, υπό την πίεση των αποκαλύψεων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναδιπλώθηκε στο ζήτημα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Αλέξης Τσίπρας 18