Πολιτική

Δημήτρης Παπανώτας: «Ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει ανοησίες – Θα ψηφίσω Ανδρουλάκη στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ»

Ο Δημήτρης Παπανώτας κλήθηκε να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις και εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη. Αποκάλυψε μάλιστα και ποιον θα ψηφίσει στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» του Mega, ο Δημήτρης Παπανώτας.Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος είχε διαγραφεί από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, λέει για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Είναι στενάχωρη η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι να απορείς πώς έχει φτάσει μέχρι εκεί το πράγμα και φοβάμαι ότι πάει για διάλυση, τουλάχιστον για διάσπαση, που σημαίνει ότι χάνει τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το βλέπω στο άμεσο μέλλον.

Ο Στέφανος κάνει ανοησίες και απορώ, γιατί έφτασε να είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα έπρεπε να έχει μια ομάδα κοντά του που να τον συγκρατούν από το να κάνει ανοησίες.

Για ποια διαρροή μιλάει; Όταν δώσω σε έναν οργανισμό που είναι το κόμμα, το Πόθεν Έσχες μου για να δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του κόμματος, αν θα γίνει μια μέρα πριν ή μια μέρα μετά είναι ζήτημα; Με ξεπερνάει».

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε και για τις επερχόμενες εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: «Θα ψηφίσω και πάλι στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και θα ψηφίσω τον κ. Ανδρουλάκη. Είδα ότι είναι ένας πολύ σοβαρός πολιτικός».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 18
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ