Πολιτική

Δημοσκόπηση: Στις 7 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές

Στο 7% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το χειρότερο και το καλύτερο σενάριο για τα δύο κόμματα. Που φαίνεται να "πηγαίνει" η τρίτη θέση.

Στις 7 μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της MARC.Η δημοσκόπηση, που έγινε για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1, δείχνει την ΝΔ να συγκεντρώσει 29,4%, έναντι 22,4% του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτο φαίνεται να είναι το Κίνημα Αλλαγής με 6,6%, ακολουθεί η Χρυσής Αυγή με 5,4% και το ΚΚΕ με 4,8%. Στο 2,1 καταγράφεται η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ εκτός Ευρωβουλής φαίνεται να μένουν οι ΑΝΕΛ (1%), το Ποτάμι (1,3%) και η Ένωση Κεντρώων (1,6%).

dimoskopisi dimoskopisi dimoskopisi

Δεν… ενθουσιάστηκαν με τα μέτρα

Παράλληλα η δημοσκόπηση καταγράφει και την αντίδραση του κόσμου στο άκουσμα των μέτρων. Όσο περνούν οι μέρες από τις ανακοινώσεις στο Ζάππειο, φαίνεται όλο και περισσότερος κόσμος να θεωρεί να θεωρεί τα μέτρα αυτά όχι και τόσο σημαντικά.

Έτσι λοιπόν φαίνεται το 66,2% των πολιτών να μην θεωρεί σημαντικά τα μέτρα, αλλά να τα θεωρεί “ψίχουλα”.

dimoskopisi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12