Πολιτική

Διυπουργική σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τους αγρότες

Σε εξέλιξη βρίσκεται το απόγευμα της Κυριακής (28/01/2024) διυπουργική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις κινητοποιήσεις που έχουν κηρύξει οι αγρότες.

Την συζήτηση υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τους αγρότες συντονίζει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ενώ Την συζήτηση συντονίζει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ενώ συμμετέχουν το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το υπουργείο Εσωτερικών, το υπουργείο Ενέργειας και το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 55