Πολιτική

«Έφοδος» εργαζομένων «Στο Κόκκινο» και «Αυγή» στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

Οι εργαζόμενοι ζητούν να βγει ψήφισμα από το Συνέδριο το οποίο να δεσμεύει την ηγεσία του κόμματος σε ό,τι αφορά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεχίζεται στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με τους εργαζόμενους στην «Αυγή» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» να κάνουν παρέμβαση, καθώς εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι. 

Οι εργαζόμενοι είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από τον χώρο της συνεδρίασης, ωστόσο προκλήθηκε ένταση όταν ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ φώναξε «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σας χρωστά, εσείς του χρωστάτε».

Τότε οι εργαζόμενοι κινήθηκαν προς την είσοδο και έκαναν έφοδο φτάνοντας σε λίγα λεπτά στον χώρο που διεξάγεται το Συνέδριο.

«Φέρτε πίσω τα δεδουλευμένα», «απλήρωτη εργασία, χρωστούμενοι μισθοί, φέρατε τη διάλυση σε Κόκκινο κι Αυγή» ήταν κάποια από τα συνθήματα που φώναζαν επί μια ώρα.

 

Οι εργαζόμενοι ζητούν να βγει ψήφισμα από το Συνέδριο το οποίο να δεσμεύει την ηγεσία του κόμματος σε ό,τι αφορά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων και τη συνέχιση λειτουργία των δυο μέσων ενημέρωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή κόντρα ΠΑΣΟΚ - Σπανάκη για ακίνητο που μισθώνουν τα ΕΛΤΑ: «Σιγή ασυρμάτου από το Μαξίμου» - «Δεν εισπράττω ούτε ένα ευρώ»
Η Χαριλάου Τρικούπη θέτει ζήτημα πολιτικής ηθικής, ενώ ο υφυπουργός κάνει λόγο για «ανήθικη επίθεση» και «χυδαιότητες» και επιχειρεί να αντιστρέψει τα πυρά 
Βασίλης Σπανάκης, ΠΑΣΟΚ
Xάρης Δούκας: Μου λένε να μαζέψω τα πατίνια αλλά δεν μου επιτρέπεται, δεν πολέμησα το έργο στη Βασιλίσσης Όλγας
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων, ο δήμος δεν είχε τη δυνατότητα να επιβάλει ουσιαστικούς περιορισμούς, καθώς οι άδειες δίνονταν από το υπουργείο και όχι από τον ίδιο τον δήμο
Δεύτερη ημέρα εργασιών του 4ου τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του taekwondo στο Παλαιό Φάληρο. Σάββατο 28 Μαρτίου 2026  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ