Τρίτη, 21 Μαΐ
21oC Αθήνα

Έσβησαν τα φώτα στον Στρατούλη! Το απρόοπτο που προκάλεσε γέλια (VIDEO)

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ένα απρόοπτο την ώρα που μιλούσε ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Στρατούλης “σημάδεψε” την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας.

Ενώ ο Δημήτρης Στρατούλης έκανε δηλώσεις, τα πάντα… σκοτείνιασαν! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε ούτε την ψυχραιμία ούτε το χιούμορ του και… ενημέρωσε πως κάποιος έκλεισε τον διακόπτη! Αμέσως μετά, τα φώτα άναψαν ξανά και όσοι ήταν στην αίθουσα ξέσπασαν σε γέλια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Παραδίδοντας τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας, ο Δημήτρης Στρατούλης κινήθηκε σε γραμμή… Λαφαζάνη, λέγοντας πως το “Όχι” του στο νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα την περασμένη Τετάρτη (μια απόφαση που τον έθεσε εκτός κυβέρνησης) δεν σημαίνει πως δεν στηρίζει την κυβέρνηση και την εφαρμογή των προγραμματικών της δηλώσεων (που έρχονται εν πολλοίς σε αντίθεση με τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής).

“Ως βουλευτής θα προσπαθήσω να στηρίξω τα δικαιώματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Θα αγωνιστώ ώστε η υποχώρηση της κυβέρνησης να είναι προσωρινή και να μην αναλάβει δεσμεύσεις που θα ακυρώσουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις προγραμματικές δηλώσεις”, είπε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε