Πολιτική

Live Aποτελέσματα εκλογών 2015 – Όλες οι ειδήσεις

Αποτελέσματα εκλογών 2015:  Καθαρή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, οκτακομματική Βουλή και αγωνία στη Λαϊκή Ενότητα για το αν θα πιάσει το όριο του 3% είναι η εικόνα που διαμορφώνεται από την σταδιακή ενσωμάτωση των τμημάτων της Επικράτειας. 
 
«Το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι διαμορφώθηκε με τη νίκη του κυρίου Τσίπρα. Τον συγχαίρω», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης.
Στο μεταξύ, ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν δεκάδες οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα ο οποίος στις 8.15 μμ έφθασε στα κεντρικά γραφεία στην πλατεία Κουμουνδούρου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.
Ο κ. Τσίπρας μετέβη στο γραφείο του στον έβδομο όροφο των γραφείων του κόμματος, όπου θα πραγματοποιήσει τις πρώτες συσκέψεις, ενόψει της ασφαλούς πρόβλεψης για το εκλογικό αποτέλεσμα που αναμένεται σε λίγη ώρα.

— 
Αποτελέσματα εκλογών 2015 LIVEBLOG

Δείτε όλα τα Live αποτελέσματα εκλογών 2015
 
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ LIVE ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ιωακείμ Γρυσπολάκη για τα Βορίζια και την οπλοκατοχή στην Κρήτη: «Όταν το θράσος και η εχθροπάθεια δεν έχουν όρια»
«Ο διορισμένος από την Υπουργό Πολιτισμού Διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, έκανε μία αποκρουστική ανάρτηση», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης έριξε «καρφί» για τον Αντώνη Σαμαρά: Εχθροπραξία και μισαλλοδοξία στα εθνικά θέματα είναι καταστροφική
Η αναφορά του υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή εκλήφθηκε από πολλούς, ως μια απάντηση με νόημα για όσα του καταλόγισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή 8
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
9
Σαμαράς: Το ενδεχόμενο νέου κόμματος, η σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη, το «ουδέν σχόλιο» από Μαξίμου και οι «γαλάζιοι» ψίθυροι
Απάντησε και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο κ. Μητσοτάκης όταν είχε μιλήσει για «πατριώτες της φακής και του καναπέ», σημειώνοντας ότι «αυτά είναι όλα δείγματα αλαζονείας και θεσμικής απρέπειας»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 72