Πολιτική

Financial Times – Σόιμπλε: Όσο η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό τον Τσίπρα θα κινδυνεύει με Grexit

Πληροφορίες για το τι στάση σκοπεύει να κρατήσει από εδώ και πέρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δημοσιεύουν οι Financial Times παρά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Η στάση του Σόιμπλε δεν θα αλλάξει, υποστηρίζει η εφημερίδα και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα  θεωρεί πως μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, μπορεί να είναι η λιγότερη κακή λύση.

Οι Financial Times επικαλούνται τελευταίες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Σόιμπλε είναι ότι η Ελλάδα με κυβέρνηση που θα έχει πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα δυσκολευτεί να παραμείνει στο κοινό νόμισμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος από την ανατολική Αττική: Άμεση οριοθέτηση των καμένων, αποζημιώσεις, προστασία του περιβάλλοντος και αντιπλημμυρικά έργα άμεσα
Άμεσα μέτρα στήριξης των τοπικών κοινωνιών μετά τις πυρκαγιές αλλά και αποκατάστασης του περιβάλλοντος ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Σωκράτης Φάμελλος
1