Πολιτική

Τα δάκρυα του Ρωμανιά και το ευχαριστώ στον Στρατούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του ο απερχόμενος γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, την στιγμή που ευχαριστούσε τον Δημήτρη Στρατούλη, κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας.

Εκτός από το απρόοπτο με την… σύντομη διακοπή ρεύματος ενώ μιλούσε ο Δημήτρης Στρατούλης, υπήρξε κι άλλο ένα περιστατικό στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείο Εργασίας, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Ρωμανιά.

Ο Γιώργος Ρωμανιάς παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του ως γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων (όπως είχε ενημερώσει από την Κυριακή μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή) και στην συνέντευξη τύπου δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του.

Μόλις 10 λέξεις κατάφερε ενα πει πριν… “σπάσει”: “Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη τον Στρατούλη…” δήλωσε ο Γιώργος Ρωμανιάς, με μία μεγάλη παύση να ακολουθεί, για να συνεχίσει: “Με συγχωρείτε, αλλά συγκινούμαι”.

Αμέσως οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τον Γιώργο Ρωμανιά μάλιστα να τους καλεί να σταματήσουν, δείχνοντας έτσι πως δεν ήθελε να δοθεί συνέχεια στην… συγκινησιακή φόρτιση.

Στην συνέχεια ο απερχόμενος γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων τόνισε: “Εγώ δεν έχω ποτέ αμφισβητήσει πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός εκβιάστηκαν. Υπέγραψαν υπό συνθήκες εξαναγκασμού, ενός κυριαρχικού διλήμματος. Και το σέβομαι αυτό. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ερμηνεία της δικής μου θέσης. Η παραίτησή μου είναι ισχυρή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγω αύριο το πρωί. Θα μείνω το μεταβατικό διάστημα και θα δούμε τις εξελίξεις“.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50
Το κλείσιμο 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ έφερε και γαλάζιες αντιδράσεις – Η διαβεβαίωση για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ετήσιος τζίρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι 15 εκατ. ευρώ, κι ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι πολλαπλάσιο και αγγίζει τα 90 εκατ. ευρώ
ΕΛΤΑ 22
Στην Αθήνα σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η πρώτη της επίσημη υποχρέωση και το πάρτι προς τιμήν της
Η πρώτη επίσημη υποχρέωση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 18