Πολιτική

Παραίτηση Βαρουφάκη: Έκτακτο σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ

Μόλις ο Γιάνης Βαρουφάκης ανακοίνωσε μέσω... tweet την παραίτησή του από υπουργός Οικονομικών άρχισαν να "σκάνε" τα έκτακτα από τα διεθνή ΜΜΕ!

“Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε την παραίτησή του” έγραψε το αμερικανικό Fox News, “Ελλάδα: ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης ανακοίνωσε την απόλυσή του” έγραψε η γαλλική Le Point.

“Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης παραιτείται γιατί «κάποια μέλη της ευρωζώνης τον θεωρούν ανεπιθύμητο” ήταν το έκτακτο του Euronews.

“Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε για να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές” έγραψε η Le Soir, με τη Monde να στέλνει ένα… “ξερό” έκτακτο, μεταδίδοντας απλά την είδηση της παραίτησης του Γ. Βαρουφάκη, όπως και η Liberation.

“Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης λέει ότι παραιτείται, κατηγορώντας τους εταίρους του της ευρωζώνης πως «διεκδικούσαν την απουσία του»”, ήταν ο τίτλος του BBC, ενώ ο Guardian έγραψε: “Ο Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε παρά το Όχι στο δημοψήφισμα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13