Πολιτική

Είπε “ναι” η Έλσα Παπαδημητρίου και ανεξαρτητοποιήθηκε

Η πορεία μου μου δίνει το δικαίωμα να μην εθελοτυφλώ και να μην στρουθοκαμηλίζω, ήταν το σχόλιο της βουλευτού Αργολίδος.

“Ναι” λοιπόν και ελπίζω κύριοι της Κυβέρνησης να μην με απογοητεύσετε” συνέχισε τονίζοντας ότι ανεξαρτητοποιείται.

“Στο μέτρο που με αφορά θα ξεπεράσω τις δυνατότητες μου ως ανεξάρτητη και μόνο βουλευτής… Είναι η πιο δύσκολη απόφαση πολιτικής μου διαδρομής”, πρόσθεσε.

“Συναίνεση και συνεργασία είναι η απάντηση και η λύση σήμερα, είπε ο βουλευτής Αργολίδας.
Το μεσοπρόθεσμο είναι μια λύση, καλή, κακή θα δείξει, απαραίτητη όμως”.

«Καταψήφισα μνημόνιο, με δυσκολία, ακολουθώντας την κομματική γραμμή. Το ότι το μη απέτυχε δεν είναι επιβράβευση του όχι μας. Δεν απέτυχε διότι δεν υλοποιήθηκε καν, παρά μόνο στο 25%. Καμία τόλμη, καμία δημιουργικότητα, μόνο φόροι!», σημείωσε επίσης.

Η βουλευτής της ΝΔ δεν απέφυγε τις αιχμές για την κομματική γραμμή. «Επειδή περίσσεψε πατριδοκαπηλία, για μένα μια είναι η πατριωτική στάση: συναίνεση!», είπε αρχικά και σε άλλο σημείο της ομιλίας της τόνισε ότι «μου είναι αδιανόητο να αποδεχτώ ψευτοδιλήμματα».

« Δυστυχώς για την Ελλάδα και κόμμα μου έχω δε έχω λύση. Η αυτοκτονία χώρας δεν είναι λύση! Αποδέχομαι και κατανοώ ανασφάλεια όλων. Όμως το ΟΧΙ δε μπορεί να συνοδεύεται από το ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ».

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κ. Παπαδημητρίου χειροκροτήθηκε από πολλούς βουλευτές όλων των πτερύγων αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας της.

Η πρώτη αντίδραση της Ν.Δ. ήταν από “κύκλους” οι οποίοι σχολίασαν: “εκείνη έφυγε”.

Γύρω στις 13:55 η κ.Παπαδημητρίου πήγε στο γραφείο της κ.Ντόρας Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης:
Θρίλερ με Αθανασιάδη – Mίλησε αλλά δεν είπε τι θα κάνει!

“Ρε συ μην κάνεις καμιά μ… και δεν το ψηφίσεις!”

“Πάρε ένα σβόλο Μήτρο και διώξε εκείνα τα σκυλιά που μου χαλούν το φύτρο”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας» το συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρουλάκη για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα
»Παρούσα στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ» τονίζει για τη Σύλβα Ακρίτα ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σύλβα Ακρίτα: Τα συλλυπητήρια του Νίκου Ανδρουλάκη – «Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας»
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο για την απελευθέρωση των δρόμων τον έχει η Τροχαία»
«Οι συμπολίτες μας δεν πρέπει ούτε να ταλαιπωρηθούν, αλλά κυρίως δεν πρέπει να ρισκάρουν, κανένα τροχαίο σε επικίνδυνες παρακαμπτηρίους» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό 147
Ο «Μουντζούρης» των ευθυνών για τα μπλόκα των αγροτών: Νέο μήνυμα Μητσοτάκη και στάση αναμονής για την παρέμβαση εισαγγελέα
Στα σημεία όπου θα υπάρχουν μπλόκα, πηγές της ΕΛΑΣ ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν τη διέλευση Ι.Χ. αλλά θα τα κατευθύνουν σε παρακαμπτήριες οδούς
Μπλόκα αγροτών στις σήραγγες στα Τέμπη 29