Πολιτική

Εκλογές 2015: Αινιγματική η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την ίδρυση δικού της κόμματος

Στις 2 το μεσημέρι συναντήθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την υπηρεσιακή πρωθυπουργού, Βασιλική Θάνου.

«Θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω και πριν λήξει η προεκλογική περίοδος» ήταν η απάντηση της Προέδρου της Βουλής στα επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων για τις κινήσεις της.

Όσον αφορά στο τι συζήτησε με την κυρία Θάνου η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι ενημέρωσε την πρωθυπουργό ότι η Βουλή θα συνδράμει όπου χρειαστεί και όπου προβλέπει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής την προεκλογική περίοδο.

«Από την πλευρά μου θα καταβάλω εκείνες τις προσπάθειες και τις δυνάμεις που απαιτούνται να υπηρετηθεί ο θεσμός του Κοινοβουλίου» συμπλήρωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Δεν παρέλειψε τέλος να εξάρει την παρουσία μιας γυναίκας στη θέση της πρωθυπουργού λέγοντας ότι πρόκειται «για μια γυναίκα που έχει διακριθεί στη διαρκή και αγωνιστική στάση για δικαιοσύνη ελευθερία και δημοκρατία και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» προσθέτοντας ότι η κυρία Θάνου είχε δώσει πολλαπλώς το παρών σε συνεδριάσεις της Επιτροπής Αληθείας για το Δημόσιο Χρέος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 18
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ