Πολιτική

Εκλογές 2015: Άλλαξε γνώμη ο Τσίπρας – Θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ

Στον αρχικό σχεδιασμό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για πρώτη φορά, είχε αποφασίσει να μην δώσει συνέντευξη Τύπου στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Αλλά κάτι άλλαξε τα σχέδιά του.

Έτσι λοιπόν ο σχεδιασμός του κ. Τσίπρα άλλαξε και θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, αλλά τη Δευτέρα μία ημέρα δηλαδή μετά την επίσκεψή του στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο.

Ο κ. Τσίπρας είχε δεχθεί έντονη κριτική για το γεγονός πως είχε αποφασίσει να μην δώσει τη συνέντευξη Τύπου και ενδεχομένως αυτό να επηρέασε την αλλαγή τακτικής.

Φυσικά όμως και οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν οριακή μάχη φαίνεται πως θορύβησαν το επιτελείο του κ. Τσίπρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50
Το κλείσιμο 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ έφερε και γαλάζιες αντιδράσεις – Η διαβεβαίωση για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ετήσιος τζίρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι 15 εκατ. ευρώ, κι ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι πολλαπλάσιο και αγγίζει τα 90 εκατ. ευρώ
ΕΛΤΑ 22
Στην Αθήνα σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η πρώτη της επίσημη υποχρέωση και το πάρτι προς τιμήν της
Η πρώτη επίσημη υποχρέωση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 18