Πολιτική

Εκλογές 2015: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ηγετικό ρόλο στη θέση του Λαφαζάνη

Με κεντρική ομιλήτρια την πρόεδρο της Βουλής -και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Α’ Αθήνας- Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα γίνει αύριο στις 7.30 στην Πλατεία Ομονοίας, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που σε προεκλογική συγκέντρωση ενός κόμματος, κεντρικός ομιλητής δεν είναι ο πρόεδρος του κόμματος, αλλά ένα στέλεχος του κόμματος και μάλιστα συνεργαζόμενο.

Αυτό προκαλεί εντύπωση και ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην Λαϊκή Ενότητα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο.

Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσουν, ο επικεφαλής κόμματος, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας, Μανώλης Γλέζος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1