Πολιτική

Εκλογές 2015 – ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τα τερατώδη ψέματα

Η Ν.Δ. κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι παριστάνει τον αντιμνημονιακό.

«Η “παράδοση” της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται λέγοντας και πάλι τερατώδη ψέματα», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Ν.Δ., όπου επισημαίνεται ότι η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ προβλέπεται ρητά στο Μνημόνιο Τσίπρα – Καμμένου.

«Όπως ρητά και ξεκάθαρα προβλέπεται και η παραχώρηση από τη ΔΕΗ του 50% της εμπορίας και παραγωγής ρεύματος», τονίζει η Ν.Δ.

“Επειδή δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι στη Ν.Δ. δεν ξέρουν να διαβάζουν, καταλαβαίνουμε ότι το μόνο που τους έχει απομείνει είναι το ψέμα”, σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας με δήλωσή του στις κατηγορίες της Ν.Δ. προς τον ΣΥΡΙΖΑ περί “τερατωδών ψεμάτων” σχετικά με τον ΑΔΜΗΕ.

Ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε ότι “η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διασφάλισε μετά από τη σκληρή διαπραγμάτευση τον δημόσιο χαρακτήρα της ενέργειας και σταμάτησε την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ”. “Αυτά δηλαδή που σκόπευε να ξεπουλήσει η ΝΔ”, συμπλήρωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το «c’est la vie» του Μητσοτάκη για την συνάντηση του Ερντογάν που δεν έγινε ποτέ και οι πραγματικοί λόγοι που εκνεύρισαν τον Τούρκο πρόεδρο
«Έχω συναντηθεί με τον πρόεδρο Εργοντάν επτά φορές από τότε που έγινα πρωθυπουργός. Δεν επρόκειτο πάντα για εύκολες συναντήσεις» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης - Ερντογάν 3
Ηχηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη σε Ερντογάν από το βήμα του ΟΗΕ: «Κατηγόρησε άλλους για εγκλήματα που η ίδια η Τουρκία διαπράττει καθημερινά»
«Από αυτό εδώ το βήμα χθες, ο Ερντογάν διακήρυσσε προς όλο τον κόσμο την ειρήνη και την υπευθυνότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης 5