Πολιτική

Εκλογές 2015: Οι 34 λέξεις του Αλέξη Τσίπρα στην Αυγή

Με μια σύντομη (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δήλωση στην εφημερίδα Αυγή, ο Αλέξης Τσίπρας σήμανε την έναρξη της προεκλογικής μάχης ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Λίγες ώρες αφού παρέδωσε την πρωθυπουργία και τα… κλειδιά του Μαξίμου στην υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου Χριστοφίλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε την εφημερίδα Αυγή για την πρώτη, αμιγώς, προεκλογική του δήλωση.

Μια δήλωση 34 λέξεων στην οποία καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν το κόμμα του γιατί έτσι θεωρεί πως η Ελλάδα θα πάει μπροστά.

“Σήμερα ξεκινά η μεγάλη εκλογική μάχη. Ο ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρή εντολή για το παρόν και το μέλλον. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Και δεν θα γυρίσει. Θα πάει μόνο μπροστά”, αναφέρει στη δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης