Πολιτική

Εκλογές 2015: Ποιο κανάλι έβγαλε στον αέρα το exit poll πριν κλείσουν οι κάλπες;

 Μάχη έδωσαν τα κανάλια δευτερόλεπτα πριν τις 19:00!

Για μια ακόμα φορά λίγο πριν τις 19:00 έγινε “σκοτωμός” μεταξύ των καναλιών για το ποιος θα βγάλει πρώτος το exit poll. Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα ήταν ο ΑΝΤ1 που έσπευσε να βγάλει το αποτέλεσμα πριν κλείσουν οι κάλπες.

«Μπορεί να πηγαίνουμε και πολύ πίσω εδώ στον ΑΝΤ1, δεν ξέρω… Μπορεί να είναι ήδη επτά!», είπε χαριτολογώντας η Μαρία Χούκλη τρία λεπτά πριν λήξει ο χρόνος.

Τελικά, οκτώ δευτερόλεπτα πριν τις 19:00 ο ΑΝΤ1 έβγαλε πρώτος το exit poll και ακολούθησαν: STAR, ΝΕΡΙΤ, Mega και τελευταίοι Alpha και ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, τη διαφορά ώρας που είχε το ρολόι του ΑΝΤ1 την πρόσεξε και ο Νίκος Χατζηνικολάου και πέταξε το καρφί του που προκάλεσε γέλια στο στούντιο: «Παρακαλώ φτιάξτε το ρολόι πάνω στο κοντρόλ! Θέλω το ρολόι του ΑΝΤ1, είναι το πιο γρήγορο»!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευρωπαϊκό Plan B κατά της ακρίβειας ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κύπρο – Στα 800 εκατ. ευρώ τα μέτρα στήριξης από την αρχή του πολέμου
«Η Ελλάδα τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά καμία χώρα δεν μπορεί να θεωρείται θωρακισμένη απέναντι σε ένα σοκ τέτοιου μεγέθους»
O Κυριάκος Μητσοτάκης
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6