Πολιτική

Εκλογές 2015: Ποιο κανάλι έβγαλε στον αέρα το exit poll πριν κλείσουν οι κάλπες;

 Μάχη έδωσαν τα κανάλια δευτερόλεπτα πριν τις 19:00!

Για μια ακόμα φορά λίγο πριν τις 19:00 έγινε “σκοτωμός” μεταξύ των καναλιών για το ποιος θα βγάλει πρώτος το exit poll. Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα ήταν ο ΑΝΤ1 που έσπευσε να βγάλει το αποτέλεσμα πριν κλείσουν οι κάλπες.

«Μπορεί να πηγαίνουμε και πολύ πίσω εδώ στον ΑΝΤ1, δεν ξέρω… Μπορεί να είναι ήδη επτά!», είπε χαριτολογώντας η Μαρία Χούκλη τρία λεπτά πριν λήξει ο χρόνος.

Τελικά, οκτώ δευτερόλεπτα πριν τις 19:00 ο ΑΝΤ1 έβγαλε πρώτος το exit poll και ακολούθησαν: STAR, ΝΕΡΙΤ, Mega και τελευταίοι Alpha και ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, τη διαφορά ώρας που είχε το ρολόι του ΑΝΤ1 την πρόσεξε και ο Νίκος Χατζηνικολάου και πέταξε το καρφί του που προκάλεσε γέλια στο στούντιο: «Παρακαλώ φτιάξτε το ρολόι πάνω στο κοντρόλ! Θέλω το ρολόι του ΑΝΤ1, είναι το πιο γρήγορο»!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8