Πολιτική

Εκλογές 2015: Σ. Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας τελειοποίησε το ρουσφέτι

"Αν δεν εφαρμόσουμε τη συμφωνία, η ύφεση θα βαθαίνει, η ανεργία θα αυξάνεται και τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Και βέβαια, η χρηματοδότηση θα διακοπεί. Και στο βάθος η... δραχμή", προειδοποιεί ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τονίζει ότι η χώρα έχει ανάγκη από σταθερή κυβέρνηση που θα έχει, όχι απλά το 51% των εδρών στο κοινοβούλιο, αλλά το 51% της κοινωνίας, ώστε σε διάστημα δύο ετών η χώρα να ξεπεράσει τα προβλήματά της και να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Ο ίδιος κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι απέδειξε ότι ανήκει στο παλαιό πολιτικό σύστημα, καθώς “ξεπατίκωσε όλες τις πρακτικές των παλιών: τα ρουσφέτια, τα βολέματα, τις υποσχέσεις. Πολλές τις τελειοποίησε κιόλας. Ο λόγος του και οι πρακτικές του μυρίζουν… παλαιό”.

Σχολιάζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει ότι “επαναλαμβάνει διάφορα κλισέ και γενικολογίες, χωρίς να δίνει λύσεις. Προσπαθεί ανεπιτυχώς να ισορροπήσει ανάμεσα σε όσα έλεγε παλιά και στη νέα μνημονιακή μετάλλαξή του”.

Για τη ΝΔ αναφέρει ότι παρότι μιλά για νέο, δεν υπάρχει η τόλμη ούτε καν να αλλάξει η ηγετική της ομάδα και να εκλέξει νέο αρχηγό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8